«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Уляна Супрун: Ті самі свята, ті самі традиції, той самий ворог. Згадайте сьогодні наших захисників та захисниць у своєму сімейному колі.

Ті самі свята, ті самі традиції, той самий ворог. Сьогодні мільйони українців збираються разом з близькими та рідними і наповнюють простір навколо любов’ю. Відчуття підтримки, близькості та єдності дають впевненість, що будь-які звершення можливі, а віра та надія завжди запалюють серця.

Це важливий день для багатьох людей, які з щирою вірою перемагають всі негаразди та незгоди. З вірою у власні сили і те, що кожен може змінити цілий світ та бути щасливим. Збережіть ці відчуття! Нехай вони залишаться з вами та вашими близькими якнайдовше.

Пам’ятайте, що нашу з вами можливість нормального життя величезною ціною здобуто щоденною боротьбою і жертвами наших захисників. Як і десятиліття тому — це боротьба українців за право на власні рішення, власну ідентичність, волю та Україну. Колись це робили без власної держави, міжнародного визнання та підтримки, а лише з мріями про це. Воїни УПА віталися тоді “Христос Воскрес” — “Воскресне Україна”.

Сьогодні Совєцького Союзу нема, а Україна є і #МиТут. Тепер її боронять Збройні сили України, армія незалежної держави, яку знає весь світ і допомагає не бути поглинутою рускім міром з його шовінізмом, зневагою до цінності людського життя, рабством і фейковою духовністю.

Згадайте сьогодні наших захисників та захисниць у своєму сімейному колі. Вони — справжній приклад вчення найвищої любові до свого ближнього і готовності віддати найдорожче заради порятунку людства. Це повинні розуміти наші родичі, друзі та діти. Розуміти, яка тонка межа від спокою мирного життя до пекла війни, та хто сьогодні захищає цю межу.

Вітаю зі світлим днем і святом Великодня!
Христос Воскрес!

Уляна Супрун
Все буде Україна