«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"Відключіть все це л*йно!", - у клієнтки "Київстару" увірвався терпець, дівчину обібрали до нитки

Традиційним прийомом маскують дивні послуги

Користувачі мобільного оператора "Київстар" не припиняють дивуватися "нововведенням". Нещодавно компанія почала розсилку повідомлень, які маскують додаткові витрати з ваших кишень – навіть якщо не підключали послугу, гроші з рахунку зникають.

All inclusive від "Київстар": скарги клієнтів

Подібний випадок на своїй сторінці у Facebook описала Вікторія Побігай. Дівчина радить звертати увагу на кожну смс, котра надходить від оператора: зараз "Київстар" активно нав'язує платні послуги. Вся суть у тому, що відключити їх можна тільки у так званому "ручному режимі".

Тобто, доведеться телефонувати до сервісу, або відправляти повідомлення. Втім, не кожен зверне на це увагу з огляду на зайнятість, а от гроші з рахунку списують. "Київстар" виявився не єдиним оператором, хто користується подібним прийомом:

"Кілька тижнів тому у мене була така історія з "МТС", зараз повторилася. Поповнила рахунок для отримання щомісячного пакета послуг , грошей не вистачило, тому що мені підключений діджингл та ігри. Поповнила знову - знову грошей не вистачило, тому що знялися за одноденний пакет послуг, який автоматично підключають", - згадує Вікторія.

Терпець увірвався, коли "профінансувала" рахунок втретє, намагалася зайти в інтернет, але не вийшло. Та гроші за додаткових 50 МБ на день списали.

"Тому простіше тепер відслідковувати смс, ніж намагатися відключити всі це нав'язане г-но ... залишила скаргу, і буду зараз оформляти скаргу безпосередньо на цьому платному ігровому контенті ... взагалі не розумію законність нав'язування послуг і законність автоматичного зняття грошових коштів за те, що я не замовляла", - скаржиться дівчина.

Джерело

Все буде Україна