«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Він дуже любив пити енергетики - і тепер у нього в голові ось така діра

Бріанна і Остін очікували свого первістка, пише lifter з посиланням на LittleThings . Все йшло добре, але одного чудового ранку жінці подзвонили і повідомили страшну новину.

Її чоловік потрапив до лікарні. У Остіна стався крововилив у мозок. Причина цього була воістину несподіваною. Справа в тому, що Остін почав зловживати енергетичними напоями після того, як став більше працювати.

Лікарі сказали, що це в кінцевому підсумку викликало крововилив в мозок. Поки Остін лежав в лікарні, перебуваючи на межі життя і смерті, Бріанна народила малюка.

Історія Бріани, яку ви зараз дізнаєтеся, неймовірно вражає! Вона доповнена також красивими знімками, зробленими Сарою Ендрес, фотографом з Сакраменто.

«Привіт, мене звуть Бріанна, і це моя історія ... Любов - це не дрібниці. Це не телефонні дзвінки, дати або навіть спогади. Любов - це жертва, безкорислива жертва ».

Бріанна пише про те, що вона пережила під час своєї першої вагітності, - страх, хвилювання, безпорадність.

Але ж вагітність повинна бути одним з найщасливіших періодів в житті жінки. Бріанна з Остіном з радістю чекали появи малюка, мріяли привезти його додому, оточити любов'ю і турботою. І ось одного чудового ранку мрії Бріани були розбиті: свекруха повідомила їй, що Остін потрапив до лікарні.

По дорозі туди жінка ламала голову над тим, що могло трапитися. У лікарні вона дізналася, що у її чоловіка стався крововилив у мозок, викликане зловживанням енергетиками. Після болісного 5-годинного очікування дружину, матір і батька пустили в палату до Остіна. Він нерухомо лежав на ліжку, його обличчя важко було впізнати.

Мати Остіна була розбита, а батько судорожно стискав його руку. На наступний день чоловікові зробили ще одну операцію на мозку. Після цього були напади, судоми, набряк мозку і багато іншого, до чого Бріанна була неготова.

Незважаючи ні на що, Бріанна молилася, сидячи біля його ліжка, і просила тільки про те, щоб він вижив. Вона знала, що ніколи не кине чоловіка. Через два тижні перебування в лікарні, задаючись питанням, чи виживе він чи покине її, вона повернулася додому.

Прийшов час приготуватися до народження дитини. Бріанна мріяла, що в цей прекрасний момент чоловік буде поруч з нею, і їй важко було усвідомлювати, що він сам змушений боротися за життя. Остін не зміг побачити перші хвилини життя своєї дитини, не зміг привітати Бріану з цією подією.

Коли Бріанна привезла дитину в лікарняну палату до Остіна, сталося диво. Він прийшов до тями. Життя їх сім'ї не можна назвати нормальною. Остіну доводиться часто відвідувати лікарів, проходити реабілітацію. Але разом з дружиною вони продовжують боротися.

Бріанна прокидається кожен день, щоб подбати про свою дитину і про чоловіка. Вона готує, допомагає Остіну займатися фізіотерапією, вони відвідують логопеда і професійного терапевта. Жінка допомагає чоловікові з особистою гігієною, вони разом вчаться ходити. Це важко, жінка дуже втомилася, але робить все, що в її силах.

Це вже не той чоловік, в якого закохалася Бриіанна, але тепер вона любить його ще більше. Звичайно, життя Остіна вже не буде колишнім, але Бріанна хоче, щоб він відчував себе повноцінною людиною. І для цього, вона зробить все, що від неї потрібно. Адже любов - це самопожертва, безкорисливе дарування.

Джерело

Все буде Україна