«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Значення імені Христина, сумісність, походження


Значення імені Христина
Ім’я Христина означає «присвячена Христу».

Походження імені Христина
Христина – жіноче ім’я грецького походження. У російську мову це ім’я було принесене з Візантії разом з християнством. Походження імені Христина пов’язане зі словами «присвячена Христу», «християнка». Спочатку це ім’я звучало як Христина.

Характеристика ім’я Христина
Маленька Христина зазвичай зовні схожа на батька, але характером більше схожий на матір. Дівчинка відрізняється рухливістю, кмітливістю, прекрасною пам’яттю. З боку може здатися, що Христина сором’язлива, але це не завжди так. Просто дівчинка надзвичайно наглядова, обмірковує всі свої рішення. Христина легко знайомиться з новими людьми, швидко налагоджує контакти.

Христина відрізняється життєлюбством, вона ніколи не панікує, реально дивиться на події. Вона не буде витати в фантазіях, а поступово і методично втілює задумане в життя.

Згідно характеристиці ім’я Христина, жінка з таким ім’ям досить легко почуває себе в будь-якому суспільстві. При цьому до вибору друзів вона ставиться дуже вибірково.

В колективі Христина часто буває улюбленицею. Вона з усіма підтримує хороші стосунки, уникає відкритих конфліктів. Але при цьому Христина завжди може постояти за себе, аргументовано відстоюючи свою точку зору. Така жінка прагне досягти гарного положення в суспільстві, отримати високооплачувану, престижну посаду. І в більшості випадків їй це вдається. Роль домогосподарки не для Христини, це буде привід відчувати себе нещасною.

В характеристиці імені Христина зазначається, що дівчина з цим ім’ям не залишається без уваги чоловіків. Її помічають представники сильної статі, приділяють їй увагу. Але характер Христини дуже мінливий. Дівчина швидко закохується, але так само швидко і розчаровується в улюбленому чоловікові. Маючи бурхливий темперамент, складний внутрішній світ, Христина відчуває потребу в постійній демонстрації взаємних почуттів. А це не всім під силу чоловікам.

Христина цінує сімейні відносини, оберігає їх. Вона не терпить безцеремонного вторгнення в справи сім’ї інших людей. Це буває причиною частих конфліктів зі свекрухою. Чоловік Крістіни зазвичай ревнує її до оточуючих, що є приводом до сварок. При цьому жінки часто може не вистачати зовнішніх проявів любові від чоловіка.

Сумісність імені Христина
Ім’я Христина добре поєднується з по батькові Львівна, Петрівна, Сергіївна, Володимирівна, Вікторівна, Глібівна, Михайлівна, Анатоліївна.

Вдала сумісність імені Христина з такими чоловічими іменами – Володимир, Борис, Артур, Михайло, Лев, Ілля, Сергій, Петро.

Пише - badabum.info

Все буде Україна