«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"Укрзалізниця" витратить майже 4 млн гривень на пошук керівництва

"Укрзалізниця" витратить 3,9 млн гривень на пошук нового керівництва. Зокрема, філія "Центр сервісного забезпечення" уклала відповідні угоди з компанією "Екзекьютів Серч Юкрейн".

За результатами тендерів УЗ підберуть кандидатури голови, його заступників та членів правління за 2 млн гривень. Також відберуть кандидатів на посади незалежних членів наглядової ради за 1,9 млн гривень. Про це повідомляють "Наші гроші".

Водночас "Івано-Франківський локомотиворемонтний завод", який є одним із підприємств "Укрзалізниці", запропонував підібрати персонал на 15% дешевше. Завод пояснив ціну у 1,7 млн гривень наявністю власних фахівців з відбору персоналу.

Однак УЗ відхилила цю пропозицію, бо завод "не підтвердив наявність у штаті кваліфікованого персоналу в необхідній кількості".

У результаті переможцем тендеру стала київська ТОВ "Екзекьютів Серч Юкрейн", яка була створена у в 2015 році. Вона належить фірмі "Executive Search Baltics" з Латвії. Її кінцевими бенефіціарами є директор Лієгіс Вієстурс та Айга Авотіна. Українська та латвійська фірми входять у рекрутингову мережу Amrop.

Все буде Україна