«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Блогерка Даша Євтух розповіла, як поява дитини вплинула на її стосунки з чоловіком

Зірка мережі поділилася, як поєднує роботу та материнство.

Популярна блогерка Даша Євтух, яка вперше стала мамою у травні, розповіла, як змінилося її життя після пологів. Вона поділилася, як поява первістка вплинула на їхні з коханим стосунки.

У пари народилася дівчинка, яку назвали Фемідою. За словами Даші, перший місяць материнства був виснажливим та складним для неї. Дівчина навіть замислювалася над тим, аби найняти няню. Зараз сильної потреби в помічниці немає, але зірка мережі не зупинила пошуки. Вона думає, що з її активним способом життя, няня буде дуже потрібною.

Щодо післяпологової депресії, яка часто зустрічається у жінок після народження дітей, то Євтух каже, що в неї такого досвіду не було. Вона намагалася відволікатися і зберігати баланс в житті.

Про стосунки з чоловіком Даша каже, що в них все чудово. Ба більше, після народження доньки коханий почав більше допомагати та підтримувати блогерку. Він дає їй змогу виспатися, попрацювати та побути наодинці з собою.

Даша Євтух з чоловіком і дитиною / Скріншот Instagram
Даша Євтух з чоловіком і дитиною / Скріншот Instagram

"З перших днів я намагалася не заганяти себе в депресивні стани. Частіше виходити гуляти, наприклад. Я продовжила розвивати Instagram, щось знімати. Часом із донькою на руках. Я веду активний спосіб життя. Материнство – це не привід зупинятися, ставити життя на паузу, нічого не робити, не розвиватися. Допомагає також чоловік", – розповіла Євтух.

До слова, одразу після народження немовляти блогерка поділилася у соцмережі відвертим відео. Вона показала, який вигляд має жіноче тіло після пологів. Даша щиро розповідала про недоліки фігури, але згодом дала собі час і прийняла ситуацію.

Все буде Україна