«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

«Я любив Настю»: Потап назвав «фейковим» повідомлення, де він глузував зі смерті Заворотнюк

Українськийц виконавець Олексій Потапенко спростував інформацію про те, що він в Інстаграм-сторіз опублікував повідомлення, де радів смерті російської акторки Анастасії Заворотнюк.

Українськийц виконавець Олексій Потапенко спростував інформацію про те, що він в Інстаграм-сторіз опублікував повідомлення, де радів смерті російської акторки Анастасії Заворотнюк. У Мережі з'явився скріншот нібито зі сторінки артиста зі словами: «Ну що, Настю, було весело грати в образі, що виставляє всіх українок тупими? Добре, що більше не зіграєш».

Через кілька годин Потап оприлюднив офіційну заяву, в якій назвав «фейковою» публікацію, де він нібито насміхався над смертю Заворотнюк. За словами співака, скріншот, що розповсюдився у ЗМІ, підробили у фотошопі російські пропагандисти для того, щоб у черговий раз виставити українців «нелюдами».

«Спочатку похоронили мене, а потім я воскрес і висміюю смерті інших… Російське ІПСО в дії, але пропоную не вестися на такі провокації. Чергова дезінформація, яка має на меті виставити українців у негативному світлі. Про мене часто пишуть, що попало, але коли вже наші ЗМІ підхопили новину, згенеровану в російському інфопросторі, і яка спочатку з’явилась саме у їх новинах, то хочу сказати: не довіряйте зфотошопленим скрінам, щоб у нашому медіапросторі не було новин, які націлені на дискредитацію українців. Це приклад, як нас намагаються виставити нелюдами. Ми ж з вами розумне суспільство, яке вміє аналізувати і перевіряти те, що бачимо, чуємо та читаємо. Тож не вірте всьому, що читаєте», — звернувся він до підписників.

 

 

 

Все буде Україна