«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Любий, вижени її, нам і нашій дитині місця й так замало буде”: 18-річне стepво звaбилo мого батька аби квартиру привласнити та обломалась

Я Даша, мені 21 рік. Три роки тому батьки розлучилися після 20 років шлюбу. Мама вигнала тата з дому і він переїхав жити до мене. І кілька місяців не минуло, як тато завів собі пасію. Йому тоді було 42 роки, а його обраниці тільки-но виповнилося 18. І вона була моєю однокурсницею.

Але ж я сама їх познайомила. Пошкодувала Ларису – її батьки п’ють, іноді вона ночувала у меня. Коли вона залишилась вперше, вона, обійшовши квартиру, присвиснула:
– Вау, твої хороми?
– Ні, татові. – я збрехала. Чомусь я посоромилася говорити, що квартира моя, мені її бездітна тітка заповіла.

Одна з ночівель Лариси збіглася з приїздом тата. З його появою в моєму будинку, Лариса стала ночувати у мене все частіше і частіше, під приводом запою її батьків.
Через кілька місяців після татової появи, я поїхала до мами в гості, з ночівлею. На жаль, з мамою ми посварилися, через тата. Вона вважала, що я його повинна гнати поганою мітлою, а я за нього заступилася – все-таки він мій тато.

– Ось і забирайся тоді до свого прегарного батька! Не треба до мене їздити, без вас проживу!
Намагатися втягнути мене в їх конфлікт, було досить негарно з маминого боку. Те, що вони розлучилися, не означає, що я перестала бути дитиною одного з них. Але мама вважала інакше: тато – зрадник, я з ним, значить – теж зрадниця. Ми посварилися і мама мене вигнала. Додому я повернулася раніше, ніж передбачалося.

По всій квартирі були свічки, валявся одяг. На кухні – пляшка вина і келихи, у ванній кімнаті – ванна з піною і пелюстками. Я сподівалася, що у батьків все налагодиться. Нерозумно, звичайно, було на це сподіватися. Але вони стільки років були разом.
У прохідній вітальні, де спав тато, нікого не було. Я зайшла в свою кімнату і отетеріла: вони спали, обнявшись, в моєму ліжку. Мій тато і моя однокурсниця. Я їх розбудила. Почала кричати, що їм має бути соромно.

– А що такого? Твій тато – дорослий вільний чоловік. – усміхнулася Лариса. – Боюся, тобі доведеться переїхати: ми вирішили жити разом.
Я подивилася на тата, він відвів погляд і почав виправдовуватися:
– Мила, зрозумій, у нас з твоєю мамою все скінчено. І я маю повне право
– Маєш, але не в моєму ліжку! – перебила я батька.

– Що ти розкричалася? – запитала у мене Лариса і повернулася до мого тата. – Котик, вона повинна з’їхати. Нехай до мами своєї переїжджає. Нам з тобою і нашій дитині не вистачить місця, якщо вона тут залишиться.
Я не повірила своїм вухам: вона примудрилася зaвaгiтніти. Значить, у них це все, як мінімум, місяць. Нашіптували за моєю спиною, значить. Та й з чого вона взяла, що я кудись піду зі свого будинку? Відразу згадався її перший візит:

– Вау, твої хороми?
– Ні, татові
Ну звичайно! Потрібен їй мій тато, як сніг торішній! Їй квартиру треба! Я мало не засміялась в голос:
– Ларисо, збирайся і йди. І щоб я тебе більше тут не бачила. Це мій будинок, я тебе обманула тоді. Так що нічого тобі не обломиться.

ЧИТАЙТЕ:
Нeзвuчайний подарунок для чоловіка: Третю годину блукала Маринка по магазинах, зателефонувала до куми. Вадим любить поїсти, поспати, виnити, рибалку із кумом, дивиться на молодих жінок
НЕЗВИЧАЙНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗВИЧАЙНОГО КРОПУ
Хочете швидкo підтягнути шкіpу oбличчя? Записуйте рецепт! Пропонуємо вам просту, але дуже ефективну маску для експрес-oмoлодження
Ларису я виставила, незважаючи на татові заперечення. Вона кликала його з собою, але він відмовився. Я знала, що іноді вони зустрічаються: закидаючи татові сорочки в прання, я звертала увагу на сліди помади. Яскраво-червоної, такий колір Лариса обожнює.
Коли ми перейшли на другий курс, Лариси там не було. Подейкували, що вона перевелася. Куди? Ніхто не знав, а номер вона змінила. Тато все так же жив у мене, зрідка не ​​ночуючи вдома. А навесні Лариса переїхала до мене додому, разом з батьковою дитиною.

Тата я прописала до себе ще тоді, коли він тільки переїхав. А він, у свою чергу, прописав мою сестру, дочку Лариси. І їм вистачило нахабства приходити в мій будинок.
– Давай, звільняй свою спальню, там будемо жити ми. Ти ж не думаєш, що ми з дитиною повинні жити в прохідній кімнаті? А ще краще – вали до своєї матері. Тут для тебе місця немає. – зарозуміло заявила мені Лариса.

Я взяла її валізи і викинула їх в під’їзд:
– Забирайся звідси. Ти тут жити не будеш.
– Буду, тут прописана моя дочка. – посміхнулася Лариса. – Або що, ти новонароджену сестру на вулицю виставиш? Хочеш, щоб вона росла з aлкoгoліками?

Я підійшла до Лариси, виставила за двері її, потім викотила коляску з дитиною:
– Мені плювати, що твоя дитина тут прописанf. Я – власник. Я просто випишу і її, і тата під три чорти. Але ти тут жити не будеш!
Тато на мене образився за те, як грубо я обійшлася з Ларисою і його другою дочкою. Він, нарешті, зняв квартиру, забрав туди своє нове сімейство і перестав мені дзвонити. Його і сестру я все-таки виписала, через суд. Добровільно зніматися з обліку вони відмовилися.

Тепер для всіх я – погана. Вигнала тата з дитиною на руках, зі злості до того, що перестала бути єдиною дочкою. Не через хамство і нахабства, ні. З татом ми не спілкуємося з тих пір. Прикро, прикро, але годі. Удачі татові, вона йому знадобиться.

Пише - bbc-ccnn.com

Все буде Україна