«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Російський сенатор про перемогу Володимира Зеленського: “Я зустрічав людей з Чернігова, Полтави, з Херсона, Миколаєва. Але у них не було можливості висловити себе.”

У Російській Федерації продовжують висловлювати свою думку щодо перемоги Володимира Зеленського на президентських виборах в Україні, зазначивши, що даний факт говорить про те, що багато українців хочуть возз’єднання з РФ.

Зокрема, про це заявив російський сенатор Олексій Пушков у ефірі пропагандистської програми “Недільний вечір із Володимиром Соловйовим” на телеканалі “Россия 1”

«Я, до речі, вважаю, що в Україні на цих виборах проявила себе мовчазна більшість. Адже згідно з опитуваннями громадської думки, активну антиросійську позицію займає десь 25-30% населення. Решта немає, інші просто не мали можливості заявити про себе. Вони не мали можливості нічого сказати, тому що були забиті помилковою пасіонарністю нової ультранаціоналістичної України, яка стала результатом «держперевороту» 2014 року », – висловився Пушков.

Більш того, за словами росіянина, він мав можливість поспілкуватися з багатьма українцями, з різних областей, які його запевнили, що готові помириться з Росією. «Ці люди, а я їх зустрічав, цих людей, і в Росії, і в інших місцях, ці люди, які хотіли зберегти відносини з Росією, які сприймають абсолютно нормально, адекватно Росію, вони мені говорили:« У нас божевільні ». Я кажу: «Коли він пройде?». Вони кажуть: «Ну, ось ми чекаємо». І таких людей дуже багато. Я зустрічав людей з Чернігова, Полтави, з Херсона, Миколаєва. Але у них не було можливості висловити себе. Ось зараз вони висловили себе, на мій погляд », – задоволено зазначив одіозний сенатор країни-агресора.

Все буде Україна